Skate on Ice for Animals

Waarom dit goed doel?

Op donderdag 19 december 2019 organiseren wij van 18u00 tot en met 21u00 “Skate on Ice for Animals” op de ijspiste van het Winterschaatsdorp op de Grote Markt van Tienen.
Voor €7 kan je de schaatsen aanbinden en een uurtje dolle pret beleven op de overdekte ijspiste met buitenparcours.
De opbrengst van de entreegelden tijdens deze drie uurtjes gaan integraal naar de Warmste Week met als goede doel het Dierenasiel Tienen.

Wij hebben een hart voor dieren en vinden het fijn dat er vrijwilligers zijn die verwaarloosde dieren opvangen. Dieren hebben ook recht op een goede behandeling en extra aandacht tijdens de donkerste maanden van het jaar. Het dierenasiel kan hier voor alle middelen gebruiken om de dieren zo goed mogelijk te verzorgen en misschien een nieuwe thuis voor hen te zoeken.

Dierenasiel Tienen

Het Dierenasiel Tienen zet zich in voor dierenwelzijn in de regio Tienen/Hoegaarden/Boutersem. Wij vangen honden en katten op die worden afgestaan of in nood verkeren. Onze vrijwilligers zorgen 365 dagen per jaar voor deze dieren. Zij vormen de fundering van onze werking en we zijn ook enorm fier op hen! Financieel gezien zijn we grotendeels afhankelijk van giften en donaties (naast een aantal bijdragen van de gelinkte gemeenten). Onze viervoeters hopen dan ook op jullie steun!